Om onze bezoekers de beste resultaten te geven vinden wij het onder andere zeer belangrijk dat de informatie op onze website correct is. Dat vraagt kennis van zaken en dus jaren ervaring in en met de sector.

Voor wat energie betreft hebben we dat zelf in huis. Dimitri heeft voor een van de energieleveranciers gewerkt en is ondertussen al een paar jaar zelfstandig energiemakelaar. Michaël en Nicolas hebben reeds in 2008 Trinergy opgericht als energiemakelaars voor industrie en gebouwbeheerders. Antoine tenslotte werkt al jaren voor een van de netbeheerders. Aan ervaring uit de  energiesector dus geen gebrek. Meer info over wie we zijn vind je op onze team-pagina.

Dat betekent echter niet dat we ons niet laten omringen door partners die dezelfde expertise meedragen als wijzelf in andere sectoren. Heb je zelf expertise in een domein dat onze bezoekers kan interesseren, denk je dat jouw bezoekers geïnteresseerd zouden kunnen zijn in hetgeen wij aanbieden, of heb je een ander voorstel? Neem dan vooral contact met ons op, wij luisteren graag!

Hieronder vind je een overzichtje van de partijen waar wij reeds vandaag mee samenwerken.

 

ISOPROTECT

partner in na-isolatie isoprotectIsoprotect is specialist in na-isolatie van je woning. Deels gefinancieerd door de overheid via subsidies kan je tegenwoordig veel isolatie bijplaatsen in dak, zolder, muren en kelder. Daarmee kan je je verwarmingskosten drukken met tientallen procenten.

Meer informatie over wat mogelijk is kan je hier terugvinden.

 


VIESSMANN

partner duurzame verwarmingsketels viessmannViessmann is een Duitse fabrikant van verwarmingssystemen. Zij leveren uitsluitend kwaliteitsvolle gascondensatieketels, warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen (WKK), PV-panelen en zonneboilers. De energie die na de isolatie toch nog nodig is voor de verwarming van je woning of kantoorgebouw kan je best zo efficiënt mogelijk verbruiken om je kosten maximaal te drukken.

Meer info op www.viessmann.be

 


SO-kwadraat

partner begeleiding opstartende vennootschappen SO Kwadraat

SO Kwadraat ondersteunt ons op het vlak van ‘ondernemerschap’. Zij zijn een groep ervaren ondernemers die jonge ondernemers als wijzelf met advies bijstaan over alle mogelijke vragen die we kunnen hebben, gaande van bedrijfsvoering tot marketing en onderhandeling van partnerships.

Ben je zelf bezig met een start-up, en ben je in het bijzonder bezig met een technologisch bedrijf, dan kunnen zij ook voor jou misschien een stevige steun zijn: www.sokwadraat.be

 


Het Zelf doen

HetzelfdoenHet Zelf Doen is hét online platform voor de doe-het-zelver die op zoek is naar materialen, informatie of opleiding. De website behandelt elektrische installaties, domotica, sanitaire installaties, centrale verwarming en ventilatie. Er zijn ook handleidingen en cursussen te vinden en op de webshop vind je jouw materiaal voor 15 à 40% minder dan in de doe-het-zelf-zaak.

Alle informatie vind je op www.hetzelfdoen.be

 


Isovariant

energie besparen door isolatie bij opbouw

Isovariant levert isolerende bekistingsblokken zodat jij of je aannemer snel en eenvoudig je ruwbouw kunnen zetten met een uitzonderlijke isolatiewaarde én aan een zeer competitieve prijs. De blokken zijn licht, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te plaatsen en hebben een massieve betonnen muur zonder koudebruggen als resultaat.

Vraag je gratis offerte na op www.isovariant.be

 

 


Direct Opzeggen

logo directopzeggen

Direct Opzeggen is een Belgische consumentenorganisatie die consumenten helpt bij het opstellen en verzenden van opzegbrieven. Via Direct Opzeggen stel je automatisch je opzegbrief op, en print of verzend je die simpelweg online: www.directopzeggen.be

 

 

 


Sepastop.eu

Online domiciliëringen stopzetten via sepastop.eu.

sepastop.eu is een Europese organisatie die consumenten helpt met het stopzetten van Europese domiciliëringen (de zogenaamde SEPA-domiciliëring).

 

 

 

Algemene pagina met veel info over energie: energie.go2.be

 

Zelf partner worden of een link uitwisselen met ons?

 

Contacteer ons na de klik!