Het team achter Tariefchecker is jong maar niet onervaren. Hoewel onze gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar ligt, hebben we allemaal samen meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd in de energiesector.

Hallo.

Mijn naam is Dimitri, en ik ben de oprichter van Tariefchecker. Ik heb een kleine drie jaar als product manager voor een van de kleinere leveranciers (een ‘challenger’) gewerkt, en ben van mening dat ondanks de vele pogingen van de politiek en de regulatoren, er nog veel te veel ontransparantie is over de prijzenstructuren en tariefstrategieën van de energiemarkt.

Dat er veel energieleveranciers actief zijn is goed voor de concurrentie maar maakt het kiezen er niet altijd eenvoudiger op. Daarom hebben coolblue en booking.com als inspiratie gediend voor het ontwerp van Tariefchecker. Ik hoor graag via onze feedback pagina of je inderdaad nu gemakkelijker de weg vindt tussen het kluwen van producten en promoties. Als ik mijn profiel moet samenvatten in drie woorden zouden het zijn: ondernemer, enthousiast en ingenieur.

Meer info vind je op mijn Linkedin–profiel…blank

-Dimitri O

Hey,

Mijn naam is Michael, een van de oprichters van Trinergy, gespecialiseerd energiemakelaar voor bedrijven en gebouwenbeheerders.

Ik ben sinds 2008 actief als onafhankelijk energiemakelaar met mijn vennoten Nicolas Herinckx en Antoine Herinckx en samen hebben we al vele professionele klanten tevreden mogen stellen. In 2013 hebben we Dimitri leren kennen en samen zijn we ervan overtuigd dat onze kennis en ervaring bundelen alleen maar ten goede kan komen van zowel onze professionele klanten als van jullie, de particuliere klanten.

Ik deel de mening van Dimitri dat er nog een hoop te verbeteren valt in onze sector en wij zullen er dan ook alles aan doen om de slechte reputatie die we hebben te verbeteren. Daarvoor zijn eerlijk advies, kennis van zaken en de wil om de zaken te veranderen essentiëel. Ik hoop dat je die strategische waarden terug zult vinden in alles wat we doen. Heb je nog suggesties voor ons? Vooral niet aarzelen om ze met ons te delen!

Meer info vind je hier: Trinergy en Linkedinblank

-Michael Cambron

Nicolas

Zoals Michael het reeds aanhaalde ben ik zijn vennoot in Trinergy. Wij zijn bijzonder trots om als jonge ondernemers zo sterk geapprecieerd te worden bij onze professionele klanten, en we hebben dan ook niet minder dan de ambitie hetzelfde doel te bereiken op de particuliere markt. Daarom zijn we met Dimitri in zee gegaan met Tariefchecker. Net als Michael ben ik sinds 2008 actief in deze sector, en dat heeft mij vooral bijgebracht dat mensen hoe minder hoe liever bezig zijn met hun energiefacturen en al het slechte nieuws dat daar meestal rondhangt. Onze uitdaging is dan ook klaar en duidelijk om dat negatieve imago te doorbreken en voor oplossingen te zorgen die u het leven gemakkelijker maken. Wij denken samen een aantal tools en oplossingen gebouwd te hebben, en zullen niet stoppen onszelf te blijven challengen. Meer en beter, dat is mijn motto! Linkedinblank

-Nicolas Herinckx

We hebben het al een paar keer aangehaald, wij willen graag jouw mening en je ideeën kennen. Aarzel vooral niet ze met ons te delen via onze contactpagina.