11 leveranciers, meer als 40 producten, over de 100 combinaties en minstens evenveel promoties maken het kiezen van de juiste energieleverancier moeilijk en lastig. Het is daarom niet meer dan logisch dat jij, als consument die wel wat beters te doen hebt, het advies opzoekt van een specialist ter zake.

 

Voor ons, de ploeg achter tariefchecker, is deze opdracht de belangrijkste en om die goed te kunnen vervullen moet aan belangrijke voorwaarden voldaan zijn. Hieronder lichten we die kort toe.

 

Onafhankelijk

 

Tariefchecker is niet gekoppeld aan 1 specifieke leverancier, en wij werken in opdracht van niemand tenzij van jou, de consument, onze klant. Uiteraard hebben wij met de energieleveranciers contacten om steeds de juiste tarieven en promoties weer te geven, maar dat betekent niet dat wij voor hen werken. Onze vergelijkingen en informatie zijn altijd zo neutraal mogelijk opgesteld opdat jij een correct geïnformeerde vergelijking kan maken.

 

Gratis

 

Energieleveranciers vergelijken met tariefchecker is volledig gratis. Sterker nog, je kan er mooie prijzen mee winnen!

 

Elke maand kiezen wij uit onze checkers een winnaar die 1 jaar gratis elektriciteit kan winnen. Als je als winnaar geloot wordt mag je ons je eerstvolgende afrekening opsturen. Wij betalen die vervolgens terug! Het bedrag dat we uitbetalen is beperkt tot 500 euro.

 

Correct

 

De tarieven die we gebruiken voor de vergelijking zijn zowel voor de energieprijzen als de promoties (hetgeen door de leveranciers bepaalt wordt) zo snel mogelijk up to date. Meestal veranderen zijn elke maand, dus in het begin van elke maand passen wij al de prijzen aan. Hetzelfde doen we op dagelijkse basis voor de kortingen en promoties!

 

De tarieven die bepaald worden door de netbeheerders en de overheid volgen wij ook voortdurend op. Zij veranderen minder vaak, maar zijn steeds up to date.

 

Wanneer de laatste updates uitgevoerd werden kan je overigens onderaan de pagina van de stappen uit de vergelijker zien. Als je de correctheid van een berekening in twijfel zou trekken, of ergens een fout hebt gezien, laat het dan zeker weten!

 

Energieleveranciers

 

Opdat jij kan correct en goed geïnformeerd kan kiezen is het belangrijk dat je informatie niet alleen correct maar ook volledig is. Daarom zijn al de energieleveranciers tenzij de allerkleinsten opgenomen in onze vergelijker. Enigste uitzondering hierop zijn de energieleveranciers die vragen niet opgenomen te worden in de vergelijker, maar dat zijn de uitzonderingen waar je hoogstwaarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. We nemen de proef op de som: Trevion, Mega en Watz staan niet op de vergelijker.

 

Conclusie: onafhankelijk, gratis en correct energieleveranciers vergelijken is onze core-business omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij enkel op deze manier het best geholpen wordt.

 

Overtuigd? Start je vergelijking nu!