Iedereen wil graag zijn vaste kosten verlagen.

 

www.tariefchecker.be is een Belgische website die in drie stappen duidelijkheid brengt in de energieleveranciers en hun tariefformules. Met Tariefchecker is het veranderen van energieleverancier gemakkelijk.

 

Als specialisten helpen wij gezinnen en kleine bedrijven om volgens hun profiel objectief de juiste keuze te maken. Nu en in de toekomst.

 

Zo ben je er zeker van dat je altijd goed zit.

 

 

Als online vergelijker van energieleveranciers heeft Tariefchecker een paar unieke voordelen:

 

  1. Tariefchecker is intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Wij gebruiken mensentaal en vermijden jargon.
  2. Wij kennen de Belgische energiemarkt: Ik heb voor Eneco gewerkt en ik weet waarover ik praat. Ook mijn vennoten zijn professionele energiemakelaars en hebben verstand van de Belgische energiemarkt.
  3. Jij krijgt van ons concreet en zinvol advies 
  4. Tariefchecker biedt exclusieve kortingen aan. Enkel wie via ons effectief overstapt is zeker van zijn kortingen.
  5. Wij blijven de markten opvolgen, en houden je op de hoogte op basis van jouw eigen profiel. Je beslist zelf of opnieuw veranderen zinvol is of niet.

 

De reden dat jij GRATIS van onze expertise kan genieten, is omdat wij een (kleine) vergoeding krijgen van al wie via ons verandert van leverancier. Ook onze rekeningen moeten immers betaald worden op het einde van de maand… Je hebt er absoluut niets mee te verliezen via ons over te schakelen, integendeel (kortingen). Wie overstapt via ons helpt ons verder te groeien en onze dienstverlening te perfectioneren.

 

Opmerking: Laat het duidelijk zijn dat alle vergelijkers op een of andere manier inkomsten moeten genereren. Wij kiezen ervoor daar open en transparant in te zijn.

 

 

Net zoals andere vergelijkers zijn onze tarieven uiteraard correct. Wij controleren ze regelmatig met de leveranciers en de regulatoren. Hetzelfde geldt voor de netkosten en de taksen. Op afrondingsverschillen na komen onze berekeningen altijd overeen met de simulaties van de regulatoren.

 

 

Voor de goede orde hebben we de overeenkomsten en verschillen opgelijst tussen onze vergelijker, de V-Test van de VREG en de vergelijker van Mijnenergie.be.

 

 

 

Overtuigd dat Tariefchecker jou de beste vergelijking voorschotelt?

 

Start nu en bespaar op je energiefactuur!