Comfort Energy is niet meer actief

Sinds eind 2018 Comfort Energy is niet meer actief als energieleverancier in België, net als verschillende andere kleine energieleveranciers die hun activiteiten stopten. Al wie klant was bij Comfort Energy werd overgedragen aan Mega. Klanten kunnen dus bij Mega terecht voor alle vragen omtrent hun huidige tarief, facturatie etc.

Wie er zeker van wil zijn op de meest interessante tarieven te zitten, vergelijkt best en kiest de goedkoopste leverancier van het moment.

Nuttige informatie

 

Contactinformatie voor klanten van Comfort Energy

  • Telefoon: nvt
  • Webformulier: klik hier
  • Post: Comfort Energy – Slachthuiskaai 28, 3500 Hasselt

Comfort Energy niet jouw leverancier? Overzicht alle energieleveranciers


Verhuis regelen als Comfort Energy-klant:

  1. Verhuisformulier/energieovernamedocument downloaden en afprinten
  2. op de datum van de overdracht van de sleutels: meterstanden invullen in laten ondertekenen door beide partijen
  3. Binnen de drie weken na de opname van de meterstanden opsturen naar: Comfort Energy – Slachthuiskaai 28, 3500 Hasselt
  4. kies je nieuwe leverancier om de laagste energietarieven te hebben

Meer weten over Comfort Energy

Ben jij momenteel klant bij Comfort Energy?

Comfort Energy is niet meer actief als energieleverancier. Hun klanten werden overgedragen aan Mega. Op deze leveranciersfiche kan je het overzicht terugvinden van de actuele tarieven van Mega en de contactinformatie van hun klantendienst.

Regelmatig overstappen is SUPER belangrijk

Wie is Comfort Energy?

Overschakelen op aardgas

Comfort Energy is vooral bekend als leverancier van stookolie. In 2015 heeft het bedrijf zijn dienstverlening uitgebreid met de verdeling van gas en elektriciteit. Vanuit de oude kernactiviteit, richt het bedrijf zich ondermeer op gebruikers die willen overschakelen van stookolie naar aardgas en biedt een korting aan voor de wettelijk verplichte sanering van de olietank.

Twee formules

Voor gas- en stroomklanten kent Comfort Energy twee formules: Gas+Elekriciteit Plus en Gas+Elektriciteit Go. De verschillen zitten met name in de keuzemogelijkheden voor de gebruiker. Gas+Elektriciteit GO is de ‘uitgeklede’ versie. De Plus formule biedt ondermeer de keuze uit vaste of variabele stroomprijs en meerdere contactmogelijkheden.