DE GOEDKOOPSTE KILOWATTUUR IS DE KILOWATTUUR DIE JE NIET VERBRUIKT!

 

Tarieven optimaliseren is altijd een goed idee, maar minder verbruiken dankzij de verbeterde na-isolatie van je woning vermindert je verwarmingskosten tot wel 50%!

 

Wat mag je van na-isolatie verwachten?

 

Een terugverdientijd tussen 4 en 6 jaar

 

De investering is zeer afhankelijk van jouw woning maar bedraagt meestal plusminus € 2.500 voor de na-isolatie van de muren en het dak. Je kan daarvoor bijvoorbeeld terecht bij de mensen van Iso-Protect. Zij bezorgen je een op maat gemaakte offerte voor de na-isolatie nadat ze je woning hebben geëvalueerd.

 

Klik hier als je door hen gecontacteerd wilt worden »

 

Een heleboel premies en subsidies

 

Niet alleen de Federale en de Vlaamse overheid geven subsidies, maar ook de netbeheerders en sommige gemeentes. Die kunnen oplopen tot 1.000 euro en meer, wat de investering in na-isolatie uiterst interessant maakt. Het Vlaams Energie-Agentschap heeft daar een ‘zoek uw subsidie’– module voor gemaakt. Ook de mensen van Iso-Protect zullen je hiermee met raad en daad bijstaan.

 

Een GRATIS warmtescan van je woning

 

Nadat je spouwmuur werd uitgeblazen bezorgt Iso-Protect je als eerste onderneming in Vlaanderen een warmtescan van je woning. Zo kun je ‘kleur op wit’ het effect en de kwaliteit van de na-isolatie zien en heb je ook iets leuks om mee uit te pakken op het eerstvolgende familiefeest. De warmtescan hieronder toont het verschil tussen een geïsoleerde gevel (links) en een niet-geïsoleerde gevel (rechts). De donkere kleur duidt op een lage temperatuur en dus veel minder warmteverlies.

 

 

 

Wil jij ook een warmtescan van je woning?

 

Contacteer dan nu de specialisten van Iso-Protect »

 

Wat is NA-ISOLATIE juist?

 

De naam doet het al enigszins vermoeden: na-isolatie gaat over het extra isoleren van een bestaande woning. De figuur hieronder toont de belangrijkste warmteverliezen. In principe kan alles geïsoleerd worden.

 

 

 

Je kan afzonderlijk na-isolatie aanbrengen voor:

 

 • het dak
 • de muren
 • de vloer
 • de zolder
 • de kruipkelder

 

Hieronder vind je 2 korte video’s over dakisolatie en het uitblazen van spouwmuren:

 

Na-isolatie van het dak – video (youtube)

 

Spouwmuur uitblazen – video (youtube)

 

Voor wie is na-isolatie bestemd?

 

Voor iedereen die eigenaar is van een huis of die binnenkort zal bouwen.

 

Je woning dient aan een paar voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen. Nadat je het invulformulier hebt ingevuld zal Iso-protect binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je opnemen om een eerste snelle check uit te voeren.

 

Contacteer nu de specialisten van Iso-Protect en ontdek of jouw woning in aanmerking komt voor na-isolatie»

 

Deze vragen kan je alvast verwachten:

 

 • In welk jaar is de woning gebouwd?
 • Is de buitengevel beschilderd of bezet?
 • Heeft de woning een hellend dak?
 • Heeft de woning een onderdak?

 

Ook als verhuurder kan een degelijk geïsoleerde woning meerwaarde betekenen voor de huurder.

 

Wie is iso-protect?

 

Iso-Protect is gespecialiseerd in het isoleren van hellende daken en spouwmuurisolatie. Je bent zeker van je subsidies omdat zij een gecertificeerde uitvoerder zijn. Dankzij de hoogwaardige materialen die Iso-Protect gebruikt bieden zij als enigste in België eengarantie van 25 jaar op de uitgevoerde werken. Dankzij hun jarenlange expertise kan Iso-Protect je bijstaan voor alle types na-isolatie. In functie van jouw behoeftes overloopt de gekwalificeerde inspecteur de mogelijkheden.

 

Zij zijn een Belgische onderneming en actief in gans België. Ze hebben een zetel in Wevelgem, Diegem, Antwerpen, Mechelen, Gent en Braine l’Alleud.

 

Hieronder vind je een paar getuigenissen van hun klanten. Andere getuigenissen en meer informatie vind je op hun website: www.isoprotect.be

 

Verminder je verwarmingskosten en start NU met jouw na-isolatie

 

Contacteer nu de specialisten van Iso-Protect en verminder je verwarmingskosten »

 

GETUIGENISSEN

 


Wij zijn uiterst tevreden over de werkzaamheden

 

 • Mooi en verzorgde werk
 • Degelijke uitleg
 • Correct
 • Uiterst vriendelijk

 

Zelden zulke professionele beroepsmensen tegengekomen . Hartelijk dank en proficiat !!!

 

Familie Spitaels – 31/8/2013 – Dilbeek

 


Hallo, Bedankt voor de snelle service en het geleverde werk (heel vlot en proper gedaan) bij het na-ïsoleren van onze spouwmuren. Hier mag reclame voor gemaakt worden!

 

Johan & Christine Libaers – 20/06/2013 – Asse

 


We zijn zeer tevreden over onze isolatiewerken op zolder door iso protect. Alles is perfect gebeurd en we merken nu al duidelijke verschillen in onze verwarming,blij dat we dit hebben gedaan; een zeer goede investering! mvg franky & christa Timmerman

 

Franky & Christa Timmerman – 27/05/2013 – Izegem