Deur-aan-deurverkoper met energiecontract

Misschien ben je er ook wel eens mee geconfronteerd, overijverige of ronduit malafide deur-aan-deurverkopers. Ook in de energiesector zijn ze actief. Maar heb je hen nodig om de voordeligste tarieven op de kop te tikken en honderden euro’s te besparen? Helemaal niet! 

 

Online energie vergelijken

 

Sommige proberen eerst telefonisch binnen te geraken, maar net zo goed staat de verkoper uit de energiesector aan je deur zonder afspraak. Ze beweren stuk voor stuk jou heel wat euro’s te kunnen besparen, maar net zo vaak kom je er bekaaid vanaf. Wil jij die opdringerige types niet over de vloer, maar toch besparen? Vergelijk online de verschillende energieleveranciers en pik er echt het voordeligste tarief uit. Niet alleen win je er tijd mee, je komt ook niet vast te zitten aan een contract waar je uiteindelijk geen voordeel mee doet. 

 

Laat je niets wijsmaken over de energiesector  

 

Belangrijk om weten is dat je je niets moet laten wijsmaken. Vraag zeker ook een accreditatie voor je de deur-aan-deurverkopers bij je binnenlaat. Wij adviseren sowieso nooit ‘elektriciteit aan de deur’ te kopen. Er zijn al heel wat problemen geweest met deur-aan-deurverkopers. Zeker oudere personen worden geviseerd en oplichting is nooit veraf. Zelden tot nooit scoor je zo de voordeligste deal en in het slechtste geval speel je zelfs je sociale tarief kwijt. 

 

Screen je factuur online

 

Het beste wat je kunt doen? Grijp je factuur en vergelijk je energietarief online. Op tariefchecker.be kun je in alle rust en objectiviteit je energietarieven vergelijken. Online kies je zonder enige druk en zijn er geen addertjes onder het gras. Alle energietarieven uit de energiesector staan er open en bloot en je geniet steeds van het laagste tarief.