Belpower

Belpower zit in zwaar weer. Meer nog, de Vlaamse distributienetbeheerders hebben recent beslist de energieleverancier de toegang tot hun netwerk te ontzeggen. Een nieuwe elektriciteitsleverancier dringt zich dan ook op. Tijd om van energieleverancier te veranderen dus. 

Geen energie van Belpower meer in Vlaanderen

Vandaag, 12 juni, wordt de toegang tot het netwerk stopgezet. Als alles goed is ben je als klant hier al over geïnformeerd. Tijd dus om over te stappen als je dat nog niet gedaan hebt. Belpower kampt al een geruime tijd met financiële problemen en kon het contract met de netbeheerders op meerdere vlakken niet naleven. Deze trekken er nu dan ook de stekker uit. Een laatste bemiddelingspoging bracht geen zoden aan de dijk en de VREG kon dan ook niet anders dan het contract te beëindigen.

Eerder werd op 14 mei al de leveringsvergunning van Belpower opgeheven. Dit betekende voor de klanten niet zoveel, want vanuit de andere gewesten kon Belpower nog steeds energie aanleveren. Door de volledige stopzetting is dit nu niet meer mogelijk en zul je als Vlaamse klant moeten switchen.

Tijd om te switchen van energieleverancier

Heb je nog geen nieuwe elektriciteitsleverancier? Geen angst, je valt niet zonder. De netbeheerders verzekeren je immers van elektriciteit. Je moet wel op zoek naar een andere leverancier. Via Tariefchecker vind je de voordeligste energieleverancier op de markt. Nu je zonder contract zit, is dit het ideale moment om over te stappen. Fikse besparingen zijn mogelijk, waardoor het misschien toch nog een positief einde krijgt. Handel nu en bespaar!