U bent hier

Energy People draag activiteiten over aan Mega

Energy People draag activiteiten over aan Mega

De Vlaamse distributienetbeheerders zullen de toegang van Energy People tot hun net beëindigen op 1 januari 2019 aangezien de energieleverancier niet langer de nodige waarborgen kon bieden. Er is geen sprake van een faillissement, alle activiteiten van Energy People zullen in het nieuwe jaar toevertrouwd worden aan de Leuvense energieleverancier Mega (Power Online NV).

Niemand in de kou

Geen enkele klant van Energy People zal vanaf 1 januari 2019 meteen zonder elektriciteit of aardgas komen te zitten. Toch raadt de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) de klanten aan om via een energie vergelijkingstest alle energiecontracten in Vlaanderen vergelijken. Zo bent u zeker van een nieuwe energieleverancier met het meest voordelige aanbod.

Bent u klant van Energy People? Dan zal uw contract zonder onderbreking van de energielevering automatisch overgezet worden naar de diensten van Mega. Hiervoor worden geen extra verbrekingskosten aangerekend, uw contract wordt met een soortgelijk tarief voortgezet. Tariefchecker raadt u echter aan om voor eind december op zoek te gaan naar de beste energietarieven op de markt.

Vergelijk vandaag nog je energie

Ook wanneer u specifiek op zoek bent naar een andere aanbieder van groene elektriciteit en een milieuvriendelijke werkwijze, kan u bij Tariefchecker.be een gratis, onafhankelijke en correcte energievergelijking laten uitvoeren.

 

Categorieën

Zoeken op kernwoorden

Zoekveld

Bespaar honderden euro’s

Start jouw Vergelijking

Schrijf voor Tariefchecker

Wil je een blog post te schrijven om uw ideeën te delen op een energie-gerelateerde onderwerp om iets dat onze lezers wellicht interesseren presenteren? Stuur ons uw idee en de volgende post kan van jou zijn!

MEEST POPULAIRE ARTIKELS

  • Was jij bij het recordaantal mensen dat in 2018 switchte van energieleverancier?

  • Dat de kerncentrales plat lagen hebben we gevoeld. Nog nooit werd er zoveel energie ingevoerd als in 2018.

  • Een nieuw jaar? Nieuwe regels! Wat verandert er op het vlak van energie in 2019? Wij lijsten het op.

  • De prijs van je energiefactuur hangt voor een stuk samen met je woonplaats? Maar was is nu eigenlijk de impact? 


Start jouw vergelijking en
win 1 jaar gratis elektriciteit