Actualiteit

Hier lees je al het laatste nieuws in verband met energiebelevering, energieleveranciers of energieopwekking. We filteren er de interessantste onderwerpen uit en proberen steeds een eigen kijk te brengen op de actualiteit.

Heb je zelf een onderwerp dat je graag onder de aandacht zou willen brengen? Bezorg ons dan je suggestie en dan bekijken we dat samen.

Zoeken op kernwoorden

Zoekveld

Bespaar honderden euro’s

Start jouw Vergelijking

Schrijf voor Tariefchecker

Wil je een blog post te schrijven om uw ideeën te delen op een energie-gerelateerde onderwerp om iets dat onze lezers wellicht interesseren presenteren? Stuur ons uw idee en de volgende post kan van jou zijn!

MEEST POPULAIRE ARTIKELS

  • De klimaatverandering zorgt voor meer en meer stroomstoringen. Gaat dit ook gevolgen hebben op de energieprijzen? 

  • Het overschot aan groenestroomcertificaten daalt voor het eerst in jaren, maar steekt een nieuw probleem met warmtekrachtcertificaten al de kop op? 

  • De Belgische staat moet miljoenene euro's terugbetalen aan energieproducenten. Is er werkelijk onterecht dubbel geïnd? 

  • Bijna 50% van alle Vlamingen heeft nog steeds een peperduur energiecontract bij zijn leverancier. De goedkoopste tarieven bereiken veel minder Vlamingen. De CREG toont aan dat vergelijken en switchen loont! 


Start jouw vergelijking en
win 1 jaar gratis elektriciteit